Goes Werk

Wij zijn op zoek naar:

Manager Samenleving

Maak jij de Goese samenleving beter?

Met jouw brede kennis en ervaring ben je toe aan een volgende stap binnen het werkterrein Samenleving. Je hebt een duidelijk beeld bij de onderwerpen sociaal domein, sport en gezondheid, cultuur, onderwijs en veiligheid. Jij bent in staat integraal beleid te ontwikkelen en uit te voeren. Dat doe je in een informele, vooruitstrevende werkomgeving binnen de gemeente Goes, het kloppend hart van Zeeland. Kenmerkend is onze handelsgeest en onze manier van doen: slagvaardig en met elkaar.

Ja, ik ben geïntereseerd

Gezocht: Manager Samenleving (m/v 36 uur per week)

In de functie Manager Samenleving staat de mens centraal. Dit zijn onze 37.000 inwoners, en ook je collega’s en de mensen in de netwerken waarin je namens Goes actief bent. Je verbindt en zet in op de ontwikkeling van mensen. Naast kennis van verschillende beleidsvelden, heb je ervaring met uiteenlopende managementtaken. Je bent sterk in besturende processen en hebt een goede politieke antenne. Bovendien beschik je over de competenties die nodig zijn om draagvlak te creëren en contact te onderhouden met het bestuur.

Specificaties vacature Manager Samenleving

  • Bruto salaris maximaal € 91.608 euro per jaar (inclusief vakantietoelage, levensloopbijdrage en eindejaarsuitkering)
  • WO-niveau
  • Ervaring met de beleidsvelden binnen Samenleving
  • Kennis van uiteenlopende managementtaken

Ja, ik ben geïntereseerd

Zie ook de vacature:

Financieel Consulent

Met jouw kennis van financiƫn en bedrijfsvoering werk je graag aan een optimale organisatie. Jij draagt bij aan de koers en helpt bij het maken van de best strategische keuzes. Dat doe je in een informele, vooruitstrevende werkomgeving binnen de gemeente Goes, het kloppend hart van Zeeland.

Bekijk deze vacature

Manager Concern

Jouw kennis van financiƫn en bedrijfsvoering stelt je in staat verder te kijken dan de cijfers alleen. Jij bepaalt de koers, maakt strategische keuzes en werkt aan een optimale organisatie. Op een inspirerende manier neem je anderen mee in jouw plannen.

Bekijk deze vacature

Ja, ik wil meer informatie

Vul hier onder je gegevens in om meer informatie over de vacature Manager Samenleving te ontvangen.

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Deel deze vacature

Is deze vacature misschien iets voor iemand in jouw netwerk? Deel deze vacature met die persoon.

Delen per e-mail

Deel deze vacature met jouw netwerk...


Gemeente Goes

Met meer dan 37.000 inwoners vormt Goes het dynamisch centrum van Zeeland. Op tal van terreinen gonst het van de activiteiten. Dat brengt bewoners, bedrijven en bezoekers veel goeds. De handelsgeest die de stad en omliggende dorpen typeert, bepaalt de manier waarop we samen leven en samenwerken: slagvaardig en met elkaar. Hierdoor woon en werk je er met plezier.

De gemeente Goes is vooruitstrevend. Je werkt met professionals die met een open blik om zich heen kijken, tot ver over de gemeentegrens. Juist vanwege onze centrumfunctie, vinden wij het belangrijk om actief bij te dragen aan een vitale regio. Dat doen we door samen te werken in een goed onderhouden en breed netwerk.