Goes Werk

Wij zijn op zoek naar:

Financieel Consulent

Draag bij aan de koers van onze organisatie!

Met jouw kennis van financiën en bedrijfsvoering werk je graag aan een optimale organisatie. Jij draagt bij aan de  koers en helpt bij het maken van de best strategische keuzes. Dat doe je in een informele, vooruitstrevende werkomgeving binnen de gemeente Goes, het kloppend hart van Zeeland. Kenmerkend is onze handelsgeest en onze manier van doen: slagvaardig en met elkaar.

Meer informatie en solliciteren

Gezocht: Financieel Consulent (m/v 28-32 uur per week)

Ben jij iemand die het voortouw durft te nemen, heb je een positief kritische houding en ben je niet bang om meters te maken? Heb je bovendien een goed gevoel voor politiek/bestuurlijke verhoudingen en ben je ook nog eens een fijne collega? Dan ben jij de nieuwe financieel consulent voor de gemeente Goes. Je zet je in voor 37.000 inwoners en 3.300 ondernemingen. Daarbij ben jij de spil in het gehele financiële proces, je adviseert (gevraagd en ongevraagd) en ondersteunt management en budgethouders en ook draag je bij aan de totstandkoming van de P&C cyclus.

Specificaties vacature financieel consulent

  • Salaris maximaal € 58.000 bruto per jaar (inclusief vakantietoelage, levensloopbijdrage en eindejaarsuitkering, bij een fulltime dienstverband)
  • HBO/WO-niveau (bedrijfseconomische opleiding)
  • Ervaring als financieel adviseur
  • Jouw aandachtsgebieden worden o.a. de programma’s Vergunning en Handhaving, Publiekszaken en Facilitaire Zaken
  • Kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording is een pluspunt

Meer informatie en solliciteren

Zie ook de vacature:

Manager Samenleving

Het werkterrein Samenleving is jou bekend. Hier staat de mens centraal. Naast je inhoudelijke kennis van de diverse beleidsvelden, heb je ervaring met leidinggeven. Dat doe je op een manier die bij onze organisatie past: coachend en verbindend.

Bekijk deze vacature

Manager Concern

Jouw kennis van financiën en bedrijfsvoering stelt je in staat verder te kijken dan de cijfers alleen. Jij bepaalt de koers, maakt strategische keuzes en werkt aan een optimale organisatie. Op een inspirerende manier neem je anderen mee in jouw plannen.

Bekijk deze vacature

Ja, ik wil meer informatie

Vul hier onder je gegevens in om meer informatie over de vacature Financieel Consulent te ontvangen.

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht

Deel deze vacature

Is deze vacature misschien iets voor iemand in jouw netwerk? Deel deze vacature met die persoon.

Delen per e-mail

Deel deze vacature met jouw netwerk...


Gemeente Goes

Met meer dan 37.000 inwoners vormt Goes het dynamisch centrum van Zeeland. Op tal van terreinen gonst het van de activiteiten. Dat brengt bewoners, bedrijven en bezoekers veel goeds. De handelsgeest die de stad en omliggende dorpen typeert, bepaalt de manier waarop we samen leven en samenwerken: slagvaardig en met elkaar. Hierdoor woon en werk je er met plezier.

De gemeente Goes is vooruitstrevend. Je werkt met professionals die met een open blik om zich heen kijken, tot ver over de gemeentegrens. Juist vanwege onze centrumfunctie, vinden wij het belangrijk om actief bij te dragen aan een vitale regio. Dat doen we door samen te werken in een goed onderhouden en breed netwerk.